Video: Arjen Lubach geniet van ongemakkelijke Wopke Hoekstra in De Avondshow

Video: Arjen Lubach geniet van ongemakkelijke Wopke Hoekstra in De Avondshow

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 6 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Video: Arjen Lubach geniet van ongemakkelijke Wopke Hoekstra in <em>De Avondshow</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 6 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In Nederland bereiden alle partijen zich voor op de Provinciale Statenverkiezingen. En natuurlijk doet iedere partij dat op zijn eigen manier. Zo werd het woord 'stikstof' op het CDA-congres maar één keer genoemd en oefent Wopke Hoekstra met het praten met kiezers op de markt. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Arjen Lubach geniet van ongemakkelijke Wopke Hoekstra in De Avondshow

In Nederland bereiden alle partijen zich voor op de Provinciale Statenverkiezingen. En natuurlijk doet iedere partij dat op zijn eigen manier. Zo werd het woord 'stikstof' op het CDA-congres maar één keer genoemd en oefent Wopke Hoekstra met het praten met kiezers op de markt.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's