De Avondshow: Adrie van der Poel miste WK-winst Matieu om hilarische reden (video)

De Avondshow: Adrie van der Poel miste WK-winst Matieu om hilarische reden (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 6 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow</em>: Adrie van der Poel miste WK-winst Matieu om hilarische reden (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 6 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Gisteren won Mathieu van der Poel het WK Veldrijden. Maar het parcours was door zijn eigen vader, Adrie, gebouwd. Arjen Lubach praat erover met Diederik Smit. Ze bespreken ook het feit dat Adrie de finish helaas niet heeft gezien, zoals iedereen trouwens, met dank aan de regie. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow: Adrie van der Poel miste WK-winst Matieu om hilarische reden (video)

Gisteren won Mathieu van der Poel het WK Veldrijden. Maar het parcours was door zijn eigen vader, Adrie, gebouwd. Arjen Lubach praat erover met Diederik Smit. Ze bespreken ook het feit dat Adrie de finish helaas niet heeft gezien, zoals iedereen trouwens, met dank aan de regie.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's