De Avondshow: 'Helga van Meur' over stankgolven in Utrecht door afvalstakingen (video)

De Avondshow: 'Helga van Meur' over stankgolven in Utrecht door afvalstakingen (video)

Maandag 6 februari 2023 om 23:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 6 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Stakingen, we hebben er wekelijks mee te maken. Februari gaat zelfs 'staakmaand' worden. Hierboven zie je het 'Staakjournaal' in De Avondshow met Arjen Lubach.

Lees verder onder de video.

<em>De Avondshow</em>: 'Helga van Meur' over stankgolven in Utrecht door afvalstakingen (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 6 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Stakingen, we hebben er wekelijks mee te maken. Februari gaat zelfs 'staakmaand' worden. Hierboven zie je het 'Staakjournaal' in De Avondshow met Arjen Lubach. Lees verder onder de video. 'Meurbericht'De FNV waarschuwt voor een golf van stakingen de komende weken. Daarom is het tijd voor het Staakjournaal inclusief 'meurbericht' met 'Helga van Meur'. En wat blijkt: februari is het staakmaand. En dat gaan we ruiken. Je hoort en ziet het in bovenstaande video van De Avondshow met Arjen Lubach. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow: 'Helga van Meur' over stankgolven in Utrecht door afvalstakingen (video)

'Meurbericht'
De FNV waarschuwt voor een golf van stakingen de komende weken. Daarom is het tijd voor het Staakjournaal inclusief 'meurbericht' met 'Helga van Meur'. En wat blijkt: februari is het staakmaand. En dat gaan we ruiken. Je hoort en ziet het in bovenstaande video van De Avondshow met Arjen Lubach.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's