Familie Gillis: massa is kassa: Peter en Nicol krijgen een typisch 'Masai' item kado

Familie Gillis: massa is kassa: Peter en Nicol krijgen een typisch 'Masai' item kado

Dinsdag 7 februari 2023 om 12:13

In Familie Gillis: massa is kassa komt de Afrikaanse reis tot een eind. Het gezelschap reist helaas de volgende dag weer terug naar huis. Maar niet voordat Peter en Nicol tijdens een heerlijke high tea door Mieke en Johnny worden verrast met typische 'Masai' items. Bij aankomst thuis wacht hun een stoute Coco op...

Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: Peter en Nicol krijgen een typisch 'Masai' item kado In Familie Gillis: massa is kassa komt de Afrikaanse reis tot een eind. Het gezelschap reist helaas de volgende dag weer terug naar huis. Maar niet voordat Peter en Nicol tijdens een heerlijke high tea door Mieke en Johnny worden verrast met typische 'Masai' items. Bij aankomst thuis wacht hun een stoute Coco op... Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's