Michella Kox ligt eruit en geeft de Echte Meisjes In De Jungle een veeg uit de pan (Shownieuws)

Michella Kox ligt eruit en geeft de Echte Meisjes In De Jungle een veeg uit de pan (Shownieuws)

Voor de 42 jarige Michella Kox is het Echte Meisjes In De Jungle-avontuur voorbij. In Shownieuws zien we haar tirade op Instagram over leeftijd en bodyshamen met de nodige scheldwoorden. Zo geeft ze haar medekandidaten nog even een veeg uit de pan.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Echte meisjes in de jungle is te streamen bij Videoland, elke maandag verschijnt een nieuwe aflevering.

<em>Michella Kox</em> ligt eruit en geeft de <em>Echte Meisjes In De Jungle</em> een veeg uit de pan (<em>Shownieuws</em>) Voor de 42 jarige Michella Kox is het Echte Meisjes In De Jungle-avontuur voorbij. In Shownieuws zien we haar tirade op Instagram over leeftijd en bodyshamen met de nodige scheldwoorden. Zo geeft ze haar medekandidaten nog even een veeg uit de pan. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Echte meisjes in de jungle is te streamen bij Videoland, elke maandag verschijnt een nieuwe aflevering. Bekijk ook Lena spijt van Brazilian Butt Lift: "Hoop dat het verhaal achter is gebleven bij mensen" (video) Bekijk deze video » ZIEN: Janice dreigt Michella met emmer water: 'Ze is een tokkie eersteklas' Bekijk deze video » Michella Kox: 'Ben niet geil maar wel al 2 keer klaargekomen' (Echte meisjes in de jungle) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV