Massa is kassa: Peter Gillis heeft werkelijk OVERAL commentaar op

Massa is kassa: Peter Gillis heeft werkelijk OVERAL commentaar op

Als Peter Gillis samen met Aldwin en Mark een rondje over een van zijn vakanteparken maakt blijkt de ondernemer weinig te ontgaan. Hij heeft daarnaast werkelijk overal commentaar op, van het licht dat per ongeluk nog aanstaat tot bowlingschoenen die niet op de goede plek staan.

Bekijk het fragment van Massa is kassa hieronder

Massa is kassa: <em>Peter Gillis</em> heeft werkelijk OVERAL commentaar op Als Peter Gillis samen met Aldwin en Mark een rondje over een van zijn vakanteparken maakt blijkt de ondernemer weinig te ontgaan. Hij heeft daarnaast werkelijk overal commentaar op, van het licht dat per ongeluk nog aanstaat tot bowlingschoenen die niet op de goede plek staan. Bekijk het fragment van Massa is kassa hieronder Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Familie Gillis: massa is kassa: tirade Peter over hoe zoon ‘asociaal volk’ moet aanpakken Bekijk deze video » Josine Droogendijk: 'Máxima draagt martelwerktuigen op St. Maarten' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV