Zie: Arjen Lubach pakt zijn eigen spionageballon even aan

Zie: Arjen Lubach pakt zijn eigen spionageballon even aan

Een vreemde ballon hing ineens boven de VS. Het bleek een Chinese spionageballon te zijn. Wat willen ze ermee bereiken? Arjen heeft zelf ook last van een spionageballon en handelt meteen!

Zie: <em>Arjen Lubach</em> pakt zijn eigen spionageballon even aan Een vreemde ballon hing ineens boven de VS. Het bleek een Chinese spionageballon te zijn. Wat willen ze ermee bereiken? Arjen heeft zelf ook last van een spionageballon en handelt meteen! Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Arjen Lubach geniet van ongemakkelijke Wopke Hoekstra in De Avondshow Bekijk deze video » De Avondshow: Adrie van der Poel miste WK-winst Matieu om hilarische reden (video) Bekijk deze video » De Avondshow: 'Helga van Meur' over stankgolven in Utrecht door afvalstakingen (video) Bekijk deze video »
TV :
Zie: Arjen Lubach pakt zijn eigen spionageballon even aan

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV