Dat was het dan: Kim in tranen bij afscheid Een Jaar Van Je Leven

Dat was het dan: Kim in tranen bij afscheid Een Jaar Van Je Leven

Dit was het dan voor Kim, ze gaat officiëel weg bij Een Jaar Van Je Leven. Kim: "Ik ben hier gekomen om een trauma te verwerken, maar dat lukt me hier niet. Ik heb hier echt meer hulp bij nodig. Ik heb mijn vader, moeder en zussie nodig. Het is een top tijd geweest, en ook flinke dalen."

Bekijk hieronder de video.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Dat was het dan: Kim in tranen bij afscheid <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Dit was het dan voor Kim, ze gaat officiëel weg bij Een Jaar Van Je Leven. Kim: "Ik ben hier gekomen om een trauma te verwerken, maar dat lukt me hier niet. Ik heb hier echt meer hulp bij nodig. Ik heb mijn vader, moeder en zussie nodig. Het is een top tijd geweest, en ook flinke dalen." Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Moraima vergeet cruciaal onderdeel hamburger in recordpoging Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: emotionele Kim W. maakt bekend dat ze naar huis gaat Bekijk deze video » De laatste uurtjes vallen Kim en Marciano zwaar: 'Ik wacht op jou' (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV