ZIEN: Erik: 'Jij weet niet hoe Nederlands in elkaar steekt als Mexicaanse!'

ZIEN: Erik: 'Jij weet niet hoe Nederlands in elkaar steekt als Mexicaanse!'

Eunice vraagt om hulp bij haar deelnemers. Zij wil weten of de zin: 'Hoe gaat het met Jan-Willem,' ABN is? Dit schiet in het verkeerde keelgat van brombeer Erik: "Ik vind het een beetje vreemd dat een Mexicaanse, die niet in Nederland is geboren mij vertelt hoe Nederlands in elkaar steekt. Dat weet jij niet!"

Bekijk hieronder de video.

ZIEN: Erik: 'Jij weet niet hoe Nederlands in elkaar steekt als Mexicaanse!' Eunice vraagt om hulp bij haar deelnemers. Zij wil weten of de zin: 'Hoe gaat het met Jan-Willem,' ABN is? Dit schiet in het verkeerde keelgat van brombeer Erik: "Ik vind het een beetje vreemd dat een Mexicaanse, die niet in Nederland is geboren mij vertelt hoe Nederlands in elkaar steekt. Dat weet jij niet!" Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Moraima vergeet cruciaal onderdeel hamburger in recordpoging Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: emotionele Kim W. maakt bekend dat ze naar huis gaat Bekijk deze video » Dat was het dan: Kim in tranen bij afscheid Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV