Eveline over mislukte MAFS matches: ''Op papier klopte het wel''

Eveline over mislukte MAFS matches: ''Op papier klopte het wel''

Niet alle deelnemers uit het programma Married At First Sight worden een gelukkig getrouwd koppel. Nicole en Martijn hebben de handdoek al in de ring gegooid en tussen Nicole en Paula is er weinig klik, zou dit aan de experts kunnen liggen? Expert Eveline vindt hier wat van. ''Wij weten dat we goed hebben gematcht, het klopte op papier'' zegt Eveline.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

<em>Eveline</em> over mislukte <em>MAFS</em> matches: ''Op papier klopte het wel'' Niet alle deelnemers uit het programma Married At First Sight worden een gelukkig getrouwd koppel. Nicole en Martijn hebben de handdoek al in de ring gegooid en tussen Nicole en Paula is er weinig klik, zou dit aan de experts kunnen liggen? Expert Eveline vindt hier wat van. ''Wij weten dat we goed hebben gematcht, het klopte op papier'' zegt Eveline. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Eveline over mislukte MAFS matches: ''Op papier klopte het wel''

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV