Merel Ek shockeert mannen Vandaag Inside: 'Likken en beffen doen ze allemaal niet daar'

Merel Ek shockeert mannen Vandaag Inside: 'Likken en beffen doen ze allemaal niet daar'

Wednesday 8 February 2023 om 09:12

Na het zien van een filmpje van een stel dat ongegeneerd sex heeft in een trein shockeert Merel Ek de mannen van Vandaag Inside als Wilfred Genee haar vraagt naar het niveauverschil tussen dat programma en HLF8: 'Likken en beffen dat doen ze allemaal niet daar', geeft ze aan. Die opmerking van de politiek verslaggeefster hadden ze niet aan zien komen: 'Om dat uit jouw mond te horen dit!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Merel Ek shockeert mannen <em>Vandaag Inside</em>: 'Likken en beffen doen ze allemaal niet daar' Na het zien van een filmpje van een stel dat ongegeneerd sex heeft in een trein shockeert Merel Ek de mannen van Vandaag Inside als Wilfred Genee haar vraagt naar het niveauverschil tussen dat programma en HLF8: 'Likken en beffen dat doen ze allemaal niet daar', geeft ze aan. Die opmerking van de politiek verslaggeefster hadden ze niet aan zien komen: 'Om dat uit jouw mond te horen dit!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's