DNA Onbekend: zijn zussen geen zussen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DNA Onbekend: zijn zussen geen zussen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DNA Onbekend: zijn zussen geen zussen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van DNA Onbekend staan de twee 'zussen' Petra en Jeanet centraal. Ze hadden ruim tweeëntwintig jaar geen enkel contact, maar door een schokkende onthulling kregen ze dat weer. Toch geen zussen?De twee zussen van 44 en 48 jaar belden onlangs weer met elkaar. Helaas had dat geen fijne reden: hun vader zou vlak voor zijn dood hebben verteld dat Petra niet zijn biologische dochter is. Jeanet twijfelt echter zelf of zij wel een dochter is van hun moeder. Zouden de twee helemaal geen zussen zijn? DuidelijkheidOok brengt Marlijn Weerdenburg een bezoekje aan de 62-jarige At, die als baby is afgestaan. Onlangs kwam hij in aanraking met zijn biologische familie. At wil weten hoe het zit; een DNA-test geeft hem de duidelijkheid die hij zoekt. Bekijk ook Video: Patrick Martens valt last minute in bij Moltalk vanwege zieke Marlijn Weerdenburg Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van DNA Onbekend staan de twee 'zussen' Petra en Jeanet centraal. Ze hadden ruim tweeëntwintig jaar geen enkel contact, maar door een schokkende onthulling kregen ze dat weer.

Toch geen zussen?
De twee zussen van 44 en 48 jaar belden onlangs weer met elkaar. Helaas had dat geen fijne reden: hun vader zou vlak voor zijn dood hebben verteld dat Petra niet zijn biologische dochter is. Jeanet twijfelt echter zelf of zij wel een dochter is van hun moeder. Zouden de twee helemaal geen zussen zijn?

Duidelijkheid
Ook brengt Marlijn Weerdenburg een bezoekje aan de 62-jarige At, die als baby is afgestaan. Onlangs kwam hij in aanraking met zijn biologische familie. At wil weten hoe het zit; een DNA-test geeft hem de duidelijkheid die hij zoekt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van DNA Onbekend

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV