Paula in Married At First Sight: 'Remco is boos en gefrustreerd'

Paula in Married At First Sight: 'Remco is boos en gefrustreerd'

Het loopt op zijn zachtst gezegd niet echt lekker tussen het pasgetrouwde stel Remco en Paula in Married At First Sight. Reden voor die eerste om zijn vrouw daar eens even op aan te spreken in het zwembad: 'Je merkte wel dat het ietsjes gespannen was, het ging niet helemaal lekker', laat zij na dat gesprek weten.

'Gefrustreerd en boos'
Blijkbaar had Remco op een wat sportiever type gerekend en dat is Paula niet echt: 'Hij is een beetje gefrustreerd en boos op de wetenschap want hij had echt een sportvrouw verwacht.'

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

Paula in <em>Married At First Sight</em>: 'Remco is boos en gefrustreerd' Het loopt op zijn zachtst gezegd niet echt lekker tussen het pasgetrouwde stel Remco en Paula in Married At First Sight. Reden voor die eerste om zijn vrouw daar eens even op aan te spreken in het zwembad: 'Je merkte wel dat het ietsjes gespannen was, het ging niet helemaal lekker', laat zij na dat gesprek weten. 'Gefrustreerd en boos'Blijkbaar had Remco op een wat sportiever type gerekend en dat is Paula niet echt: 'Hij is een beetje gefrustreerd en boos op de wetenschap want hij had echt een sportvrouw verwacht.' Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: huwelijksfeest Stephan & Patricia wordt geskipt! Bekijk deze video »
TV :
Paula in Married At First Sight: 'Remco is boos en gefrustreerd'

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV