Twitter gaat los op 'verkeerd sportende' Thierry Baudet: 'Wat een sneuheid' (video)

Twitter gaat los op 'verkeerd sportende' Thierry Baudet: 'Wat een sneuheid' (video)

Thierry Baudet vond het tijd voor wat beweging en bracht dinsdag een bezoek aan een sportschool. Op zich niks mis mee maar de manier waarop de Forum-voorman gewichten heft maakt nogal wat los op Twitter: 'Ik heb nog nooit iemand zoooo slecht zien sporten. Die houding, het gezicht alsof hij echt heel veel lift. En dan dat vieze buikje in dat nog viezere hempje', aldus ene Rose. Evert zegt 'Wat een sneuheid' en Roel schrijft 'Jammer dat z’n “trainer” meer aandacht heeft voor z’n eigen biceps dan voor de uitvoering van zijn cliënt'.

De 'verkeerd sportende' Baudet zie je in de video hieronder. Daar weer onder vind je een greep uit de reacties op Twitter, waaronder die van Tim Hofman.

Twitter gaat los op 'verkeerd sportende' <em>Thierry Baudet</em>: 'Wat een sneuheid' (video) Thierry Baudet vond het tijd voor wat beweging en bracht dinsdag een bezoek aan een sportschool. Op zich niks mis mee maar de manier waarop de Forum-voorman gewichten heft maakt nogal wat los op Twitter: 'Ik heb nog nooit iemand zoooo slecht zien sporten. Die houding, het gezicht alsof hij echt heel veel lift. En dan dat vieze buikje in dat nog viezere hempje', aldus ene Rose. Evert zegt 'Wat een sneuheid' en Roel schrijft 'Jammer dat z’n “trainer” meer aandacht heeft voor z’n eigen biceps dan voor de uitvoering van zijn cliënt'. De 'verkeerd sportende' Baudet zie je in de video hieronder. Daar weer onder vind je een greep uit de reacties op Twitter, waaronder die van Tim Hofman. Bekijk ook Vandaag Inside: 'Gordon is nog narcistischer dan Louis van Gaal, het is een patiënt' Bekijk deze video » Merel Ek shockeert mannen Vandaag Inside: 'Likken en beffen doen ze allemaal niet daar' Bekijk deze video »
Show :
Twitter gaat los op 'verkeerd sportende' Thierry Baudet: 'Wat een sneuheid' (video)


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV