Married At First Sight: Stephan en Patricia zien elkaar voor het eerst

Married At First Sight: Stephan en Patricia zien elkaar voor het eerst

Stephan is duidelijk onder de indruk als hij zijn aanstaande vrouw Patricia aan de hand van haar vader richting het altaar ziet komen en moet zelfs een klein traantje wegpinken. Maar de bruid ziet er dan ook schitterend uit. 'Je bent mooier dan in mijn dromen', vertelt hij haar.

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

<em>Married At First Sight</em>: Stephan en Patricia zien elkaar voor het eerst Stephan is duidelijk onder de indruk als hij zijn aanstaande vrouw Patricia aan de hand van haar vader richting het altaar ziet komen en moet zelfs een klein traantje wegpinken. Maar de bruid ziet er dan ook schitterend uit. 'Je bent mooier dan in mijn dromen', vertelt hij haar. Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: huwelijksfeest Stephan & Patricia wordt geskipt! Bekijk deze video » Eveline over mislukte MAFS matches: ''Op papier klopte het wel'' Bekijk deze video » Paula in Married At First Sight: 'Remco is boos en gefrustreerd' Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: Stephan en Patricia zien elkaar voor het eerst

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's