Zie: Erik loert schaamteloos naar kont van Mexx en Zoë

Zie: Erik loert schaamteloos naar kont van Mexx en Zoë

Erik is niet bepaald te spreken over Mexx en Zoë, maar dat neemt niet weg dat hij graag kijkt naar de dames. Zijn ogen volgen hun benen en Erik begint er spontaan moeilijk van te ademen. Betrapt!

Bekijk hieronder de video.

Zie: Erik loert schaamteloos naar kont van Mexx en Zoë Erik is niet bepaald te spreken over Mexx en Zoë, maar dat neemt niet weg dat hij graag kijkt naar de dames. Zijn ogen volgen hun benen en Erik begint er spontaan moeilijk van te ademen. Betrapt! Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook De laatste uurtjes vallen Kim en Marciano zwaar: 'Ik wacht op jou' (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Dat was het dan: Kim in tranen bij afscheid Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » ZIEN: Erik: 'Jij weet niet hoe Nederlands in elkaar steekt als Mexicaanse!' Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's