Orhan Delibaș in Khalid & Sophie: "Wij maken ons druk om een familielid die nergens te bekennen is”

Orhan Delibaș in Khalid & Sophie: "Wij maken ons druk om een familielid die nergens te bekennen is”

Wednesday 8 February 2023 om 19:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 8 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Orhan Delibaș</em> in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: &quot;Wij maken ons druk om een familielid die nergens te bekennen is” Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 8 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Daags na de twee rampzalige aardbevingen in Turkije en Syrië leeft de Turkse gemeenschap in Nederland nog steeds tussen hoop en vrees. Velen proberen wanhopig contact te leggen met familieleden in de getroffen regio. Oud-bokser Orhan Delibaș verwoordt het treffend: “De ene maakt zich druk om een serie, de ander maakt zich druk om wat gaan we eten vanavond." Hij vervolgt: "Wij maken ons druk om een familielid die nergens te bekennen is. Die is spoorloos!” Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Orhan Delibaș in Khalid & Sophie: "Wij maken ons druk om een familielid die nergens te bekennen is”

Daags na de twee rampzalige aardbevingen in Turkije en Syrië leeft de Turkse gemeenschap in Nederland nog steeds tussen hoop en vrees. Velen proberen wanhopig contact te leggen met familieleden in de getroffen regio. Oud-bokser Orhan Delibaș verwoordt het treffend: “De ene maakt zich druk om een serie, de ander maakt zich druk om wat gaan we eten vanavond." Hij vervolgt: "Wij maken ons druk om een familielid die nergens te bekennen is. Die is spoorloos!”

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's