In HLF8 discussie over een Europees voorstel 'Moet er een hek om Europa komen?'

In HLF8 discussie over een Europees voorstel 'Moet er een hek om Europa komen?'

In de EU-top in Brussel zal morgen over een opmerkelijk voorstel gesproken worden. 'Moet er een hek om Europa komen?' In HLF8 discussiëren de gasten alvast over dit voorstel. Mona Keijzer, oud-politica voor het CDA denkt van wel. Wat vindt de rest van de tafel? De mensen in Harderwijk is ook naar hun mening gevraagd over deze kwestie.

Bekijk het volledige fragment van HLF8 hieronder.

In <em>HLF8</em> discussie over een Europees voorstel 'Moet er een hek om Europa komen?' In de EU-top in Brussel zal morgen over een opmerkelijk voorstel gesproken worden. 'Moet er een hek om Europa komen?' In HLF8 discussiëren de gasten alvast over dit voorstel. Mona Keijzer, oud-politica voor het CDA denkt van wel. Wat vindt de rest van de tafel? De mensen in Harderwijk is ook naar hun mening gevraagd over deze kwestie. Bekijk het volledige fragment van HLF8 hieronder. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV