Laura en Cathelijne in Married At First Sight hebben geen klik met de gids, wel met elkaar

Laura en Cathelijne in Married At First Sight hebben geen klik met de gids, wel met elkaar

Laura en Cathelijne gaan in Married At First Sight hiken met een gids. Deze babbelt er vrolijk op los tegen het pasgetrouwde stel en zij babbelen terug en met elkaar. Of het aan het Engels van de man ligt of de aandachtspanne van de dames, het klikt toch niet helemaal met de gids. Het mag de pret niet drukken en ze hiken rustig door. Zo genieten ze van elkaars achterwerk en andere mooie uitzichten!

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

Laura en Cathelijne in <em>Married At First Sight</em> hebben geen klik met de gids, wel met elkaar Laura en Cathelijne gaan in Married At First Sight hiken met een gids. Deze babbelt er vrolijk op los tegen het pasgetrouwde stel en zij babbelen terug en met elkaar. Of het aan het Engels van de man ligt of de aandachtspanne van de dames, het klikt toch niet helemaal met de gids. Het mag de pret niet drukken en ze hiken rustig door. Zo genieten ze van elkaars achterwerk en andere mooie uitzichten! Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Paula in Married At First Sight: 'Remco is boos en gefrustreerd' Bekijk deze video » Bekijk: de liefdevolle trouwbeloftes van Patricia en Stephan (MAFS) Bekijk deze video » Woensdag in Married At First Sight: Patricia rijdt over haar trouwjurk heen Bekijk deze video »
TV :
Laura en Cathelijne in Married At First Sight hebben geen klik met de gids, wel met elkaar

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV