Remco en Paula ervaren een belangrijk 'adrenalinemoment' in Married At First Sight

Remco en Paula ervaren een belangrijk 'adrenalinemoment' in Married At First Sight

Gedragsbioloog Patrick is erg verheugd over de snorkeldate van Remco en Paula. Vooral het moment na het snorkelen, kan zijn goedkeuring wegdragen. Zowel Remco als Paula springen van de rots af en dat is best een sprong in het diepe. Wat Patrick betreft: "Dit is precies het adrenalinemoment waar we op hebben zitten wachten".

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

Remco en Paula ervaren een belangrijk 'adrenalinemoment' in <em>Married At First Sight</em> Gedragsbioloog Patrick is erg verheugd over de snorkeldate van Remco en Paula. Vooral het moment na het snorkelen, kan zijn goedkeuring wegdragen. Zowel Remco als Paula springen van de rots af en dat is best een sprong in het diepe. Wat Patrick betreft: "Dit is precies het adrenalinemoment waar we op hebben zitten wachten". Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vooral veel ongemak tussen net getrouwd stel Paula en Remco (MAFS) Bekijk deze video » Pijnlijk! Paula voelt geen vuur en aantrekkingskracht bij Remco (MAFS) Bekijk deze video » Eveline over mislukte MAFS matches: ''Op papier klopte het wel'' Bekijk deze video »
TV :
Remco en Paula ervaren een belangrijk 'adrenalinemoment' in Married At First Sight

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV