Frontlinie over Boskalis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Frontlinie over Boskalis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Frontlinie over Boskalis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het nieuwe seizoen van Frontlinie begint met een zoektocht in een groot Nederlands bedrijf, namelijk de baggeraar Boskalis. Bram Vermeulen zoekt uit waar de misstanden zitten. VliegveldBoskalis staat in het middelpunt van 'vuile praktijken' bij de bouw vamn een van de drukste vliegvelden ter wereld, op de Filipijnen. Het contract werd gesloten ten tijde van de populistische president Rodrigo Duterte. MoordOnder Duterte werden in zes jaar tijd 27.000 mensen vermoord, onder wie ook veel milieuactivisten die zich tegen het infrastructuurprogramma van de Duterte-regering verzetten. Waarom nam Boskalis het project aan? Waarom steunt de Nederlandse overheid het? Bekijk ook Bram Vermeulen terug uit Oekraïne: 'Ik kan geen contact krijgen met vrienden' (video) Bekijk deze video » Khalid & Sophie gemist? Klimaatplannen wereldwijd zijn onvoldoende effectief Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het nieuwe seizoen van Frontlinie begint met een zoektocht in een groot Nederlands bedrijf, namelijk de baggeraar Boskalis. Bram Vermeulen zoekt uit waar de misstanden zitten.

Vliegveld
Boskalis staat in het middelpunt van 'vuile praktijken' bij de bouw vamn een van de drukste vliegvelden ter wereld, op de Filipijnen. Het contract werd gesloten ten tijde van de populistische president Rodrigo Duterte.

Moord
Onder Duterte werden in zes jaar tijd 27.000 mensen vermoord, onder wie ook veel milieuactivisten die zich tegen het infrastructuurprogramma van de Duterte-regering verzetten. Waarom nam Boskalis het project aan? Waarom steunt de Nederlandse overheid het?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Frontlinie

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV