Beelden Wie is de Mol? van zaterdag 11 februari: kandidaten in shock door actie Anke

Beelden Wie is de Mol? van zaterdag 11 februari: kandidaten in shock door actie Anke

Zaterdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Wie is de Mol?, en de eerste beelden verraden dat het weer een spannende aflevering wordt. De kandidaten moeten letterlijk op eieren lopen en dat is al een hele uitdaging op zich. Ook lijkt het erop dat ze voor een dilemma komen te staan en nogal in shock zijn door de actie van Anke. Zou deze week wél weer iemand naar huis gaan, of misschien wel twee kandidaten? En worden we weer iets wijzer over wie de boel saboteert?

Bekijk video met beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Beelden <em>Wie is de Mol?</em> van zaterdag 11 februari: kandidaten in shock door actie Anke Zaterdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Wie is de Mol?, en de eerste beelden verraden dat het weer een spannende aflevering wordt. De kandidaten moeten letterlijk op eieren lopen en dat is al een hele uitdaging op zich. Ook lijkt het erop dat ze voor een dilemma komen te staan en nogal in shock zijn door de actie van Anke. Zou deze week wél weer iemand naar huis gaan, of misschien wel twee kandidaten? En worden we weer iets wijzer over wie de boel saboteert? Bekijk video met beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Wie is de Mol?: geest Katie zorgt voor gespannen deelnemers Bekijk deze video » Wie is de Mol?: beschrijft de Mol zichzelf in opdracht met kerkgangers? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's