Bij Van Duin op de achterbank: 'Er komt geen nieuwe Youp van 't Hek'

Bij Van Duin op de achterbank: 'Er komt geen nieuwe Youp van 't Hek'

Vrijdag kun je kijken naar de eerste aflevering van het nieuwe programma Bij Van Duin op de achterbank. Hierin ontvangt André van Duin verschillende cabaretiers op de achterbank van zijn oldtimer, en praten ze over humor in de breedste zin van het woord. In de eerste uitzending is Youp van ’t Hek te gast, samen rijden ze naar Koninklijk Theater Carré. Van Duin is onder meer benieuwd hoe de cabaretier uitkijkt naar zijn pensioen, en of er een nieuwe Youp van ’t Hek komt. “Er komt geen nieuwe, er is allang een nieuwe.”

Bekijk de beelden van Bij Van Duin op de achterbank hieronder.

Bij Van Duin op de achterbank is vanaf 10 februari elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bij Van Duin op de achterbank</em>: 'Er komt geen nieuwe Youp van 't Hek' Vrijdag kun je kijken naar de eerste aflevering van het nieuwe programma Bij Van Duin op de achterbank. Hierin ontvangt André van Duin verschillende cabaretiers op de achterbank van zijn oldtimer, en praten ze over humor in de breedste zin van het woord. In de eerste uitzending is Youp van ’t Hek te gast, samen rijden ze naar Koninklijk Theater Carré. Van Duin is onder meer benieuwd hoe de cabaretier uitkijkt naar zijn pensioen, en of er een nieuwe Youp van ’t Hek komt. “Er komt geen nieuwe, er is allang een nieuwe.” Bekijk de beelden van Bij Van Duin op de achterbank hieronder. Bij Van Duin op de achterbank is vanaf 10 februari elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv. Zien! Bij Van Duin op de Achterbank: André van Duin in gesprek met cabareties (trailer) Bekijk deze video » André van Duin: 'In Bij Van Duin op de achterbank praat ik met andere komieken over humor' (Shownieuws) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV