Kapperszaak van Teun Föhn enorm populair dankzij programma Urk!

Kapperszaak van Teun Föhn enorm populair dankzij programma Urk!

Kapperszaak van Teun Föhn enorm populair dankzij programma Urk! Teun Föhn is één van de personen die gevolgd worden in de realityserie Urk!. De serie stelt de vooroordelen over Urk aan de kaak en vertelt de verhalen achter de inwoners. Teun is één van hen en sinds zijn deelname aan het programma is de kapper enorm populair geworden. Urk! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van Urk! terugkijken bij Gids.tv. Teun Kapitein, alias Teun Föhn, schittert in realityserie over Urk Bekijk deze video » Urk! gemist? Praten in de Urkse kapperszaak over homoseksualiteit Bekijk deze video »
Televisie

Teun Föhn is één van de personen die gevolgd worden in de realityserie Urk!. De serie stelt de vooroordelen over Urk aan de kaak en vertelt de verhalen achter de inwoners. Teun is één van hen en sinds zijn deelname aan het programma is de kapper enorm populair geworden.

Urk! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van Urk! terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kapperszaak van Teun Föhn enorm populair dankzij programma Urk! of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: kapper, sbs, serie, deelname, urk, inwoners, sbs 6, vooroordelen, populair, realityserie, terugkijken, teun fohn

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »