Kapperszaak van Teun Föhn enorm populair dankzij programma Urk!

Kapperszaak van Teun Föhn enorm populair dankzij programma Urk!

Kapperszaak van Teun Föhn enorm populair dankzij programma Urk! Teun Föhn is één van de personen die gevolgd worden in de realityserie Urk!. De serie stelt de vooroordelen over Urk aan de kaak en vertelt de verhalen achter de inwoners. Teun is één van hen en sinds zijn deelname aan het programma is de kapper enorm populair geworden. Urk! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van Urk! terugkijken bij Gids.tv. Teun Kapitein, alias Teun Föhn, schittert in realityserie over Urk Bekijk deze video » Urk! gemist? Praten in de Urkse kapperszaak over homoseksualiteit Bekijk deze video »
TV

Teun Föhn is één van de personen die gevolgd worden in de realityserie Urk!. De serie stelt de vooroordelen over Urk aan de kaak en vertelt de verhalen achter de inwoners. Teun is één van hen en sinds zijn deelname aan het programma is de kapper enorm populair geworden.

Urk! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van Urk! terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kapperszaak van Teun Föhn enorm populair dankzij programma Urk! of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: kapper, sbs, serie, deelname, urk, inwoners, sbs 6, vooroordelen, populair, realityserie, terugkijken, teun fohn

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.