Eerste beelden binnenin Notre Dame na brand

Eerste beelden binnenin Notre Dame na brand

Eerste beelden binnenin Notre Dame na brand "Binnenin de Notre Dame is alles zwart", zo laat het aartsbisdom van Parijs weten. Bekijk de eerste beelden van de beroemde kerk in Parijs, na de allesverwoestende brand van gisterenavond. Onder controleGoed nieuws is dat de brand onder controle is. Hoe groot de schade is, is nog niet bekend. De twee belangrijke en beeldbepalende torens van de kerk lijken gered. Alles is zwartPhilippe Marsset, vicaris generaal van het aartsbisdom van Parijs is binnengeweest na de brand en vertelt erover tegen de Franse krant Le Figaro: "De buitenkant staat nog recht, maar binnenin is alles zwart. Het enige wat ik zag, was dat het gouden kruis aan het altaar er nog steeds stond." HerbouwenDe Franse president Macron heeft gezegd dat de Notre-Dame in Parijs zal worden herbouwd. Er is een grote inzamelingsactie gestart die nu al 100 miljoen binnen heeft gehaald. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook BREAKING NEWS: de Notre Dame staat in brand Bekijk deze video » BREAKING NEWS: Toren Notre Dame stort in Bekijk deze video »
Nieuws

"Binnenin de Notre Dame is alles zwart", zo laat het aartsbisdom van Parijs weten. Bekijk de eerste beelden van de beroemde kerk in Parijs, na de allesverwoestende brand van gisterenavond.

Onder controle
Goed nieuws is dat de brand onder controle is. Hoe groot de schade is, is nog niet bekend. De twee belangrijke en beeldbepalende torens van de kerk lijken gered.

Alles is zwart
Philippe Marsset, vicaris generaal van het aartsbisdom van Parijs is binnengeweest na de brand en vertelt erover tegen de Franse krant Le Figaro: "De buitenkant staat nog recht, maar binnenin is alles zwart. Het enige wat ik zag, was dat het gouden kruis aan het altaar er nog steeds stond."

Herbouwen
De Franse president Macron heeft gezegd dat de Notre-Dame in Parijs zal worden herbouwd. Er is een grote inzamelingsactie gestart die nu al 100 miljoen binnen heeft gehaald. Bekijk de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden binnenin Notre Dame na brand of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: schade, parijs, controle, cnn, notre dame, flames, battle, brand, nieuws, eerste beelden

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.