Drama in Een Jaar Van Je Leven: Mexx en Martin in tranen bij afscheid

Drama in Een Jaar Van Je Leven: Mexx en Martin in tranen bij afscheid

In Een Jaar Van Je Leven beseffen Mexx en Martin dat hun gezamenlijke avontuur klaar is en dat ze afscheid moeten nemen. Mexx is vanwege wangedrag naar huis gestuurd en moet al binnen een uur het huis verlaten. Niet alleen maakt Mexx geen kans meer op de enorme geldprijs, ze moet ook haar geliefde Martin gaan missen. Martin voelt zich schuldig omdat hun ruzie aanleiding was voor haar uitbarsting, het is de vraag of hun relatie standhoudt als Martin alleen achterblijft in de loods…

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Drama in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Mexx en Martin in tranen bij afscheid In Een Jaar Van Je Leven beseffen Mexx en Martin dat hun gezamenlijke avontuur klaar is en dat ze afscheid moeten nemen. Mexx is vanwege wangedrag naar huis gestuurd en moet al binnen een uur het huis verlaten. Niet alleen maakt Mexx geen kans meer op de enorme geldprijs, ze moet ook haar geliefde Martin gaan missen. Martin voelt zich schuldig omdat hun ruzie aanleiding was voor haar uitbarsting, het is de vraag of hun relatie standhoudt als Martin alleen achterblijft in de loods… Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: door deze woede-uitbarsting wordt Mexx uit realityshow gezet Bekijk deze video » Zie: Mexx moet haar spullen pakken en vertrekken uit Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's