Parijs ontwaakt, Notre-Dame na brand

Parijs ontwaakt, Notre-Dame na brand

Parijs ontwaakt, Notre-Dame na brand Parijs ontwaakt, nog altijd vol schrik en verdriet. Op beelden van deze ochtend zie je hoe de wereldberoemde Notre-Dame er op dit moment bijstaat. NablussenEr wordt nog altijd nageblust en de enorme schade wordt geïnventariseerd. Het dak en de kenmerkende hoogste toren, die gisteren al omviel, zijn totaal verwoest. De twee bekende torens aan de voorkant zijn bespaard gebleven. Parijzenaren staan er vol ongeloof bij en maken foto's. Bekijk ook BREAKING NEWS: de Notre Dame staat in brand Bekijk deze video » Eerste beelden binnenin Notre Dame na brand Bekijk deze video »
Nieuws

Parijs ontwaakt, nog altijd vol schrik en verdriet. Op beelden van deze ochtend zie je hoe de wereldberoemde Notre-Dame er op dit moment bijstaat.

Nablussen
Er wordt nog altijd nageblust en de enorme schade wordt geïnventariseerd. Het dak en de kenmerkende hoogste toren, die gisteren al omviel, zijn totaal verwoest. De twee bekende torens aan de voorkant zijn bespaard gebleven. Parijzenaren staan er vol ongeloof bij en maken foto's.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Parijs ontwaakt, Notre-Dame na brand of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: schade, parijs, brandweer, live, kerk, notre dame, gratis, toren, verdriet, brand, nieuws, foto, dak, ochtend

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.