Live stream wereldbekerfinale shorttrack 2023 (zondag 12 februari)

Live stream wereldbekerfinale shorttrack 2023 (zondag 12 februari)

Live stream <em>wereldbekerfinale shorttrack</em> 2023 (zondag 12 februari) Kijk hierboven op zondag 12 januari vanaf 13.30 uur LIVE naar de wereldbekerfinale shorttrack in Dordrecht. De beste shorttrackers van de wereld komen komend weekend bij elkaar voor de allerlaatste wereldbekerafstanden van dit schaatsseizoen. Gaan de Nederlanders de prijzen binnenslepen? Je zier de wedstrijden onder meer via bovenstaande livestream. De wereldbekerfinales shorttrack in Dordrecht is van vrijdag 10 tot en met zondag 12 februari te zien bij onder meer bovenstaande livestream. De hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Xandra Velzenboer stelt teleur op 1000 meter in Salt Lake City Bekijk deze video » Heleen van Royen: EK Shorttrack deelt nep medailles uit (video) Bekijk deze video »
Live :
Live stream wereldbekerfinale shorttrack 2023 (zondag 12 februari)

Kijk hierboven op zondag 12 januari vanaf 13.30 uur LIVE naar de wereldbekerfinale shorttrack in Dordrecht.

De beste shorttrackers van de wereld komen komend weekend bij elkaar voor de allerlaatste wereldbekerafstanden van dit schaatsseizoen. Gaan de Nederlanders de prijzen binnenslepen? Je zier de wedstrijden onder meer via bovenstaande livestream.

De wereldbekerfinales shorttrack in Dordrecht is van vrijdag 10 tot en met zondag 12 februari te zien bij onder meer bovenstaande livestream. De hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV