Video: Peter Gillis en Nicol Kremer 'in goede harmonie' uit elkaar

Video: Peter Gillis en Nicol Kremer 'in goede harmonie' uit elkaar

Peter Gillis en Nicol Kremers zijn uit elkaar. Na bijna vijf jaar lief en leed, is het worstenbroodje dan echt op. Op Instagram liet Peter weten dat het duo 'in harmonie' uit elkaar gaat, voor zover dat nog kan.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Peter Gillis</em> en Nicol Kremer 'in goede harmonie' uit elkaar Peter Gillis en Nicol Kremers zijn uit elkaar. Na bijna vijf jaar lief en leed, is het worstenbroodje dan echt op. Op Instagram liet Peter weten dat het duo 'in harmonie' uit elkaar gaat, voor zover dat nog kan. Lees verder onder de video. MishandelingHoewel de twee in hun programma Massa is Kassa de schone schijn ophielden, was het al enige tijd onrustig en kwam het tot een climax toen Peter Gillis in mei vorig jaar werd aangeklaagd wegens mishandeling. Hij zou zijn Nicol in de rug en neus hebben gebeten. Nu de twee uit elkaar zijn, is het ook de vraag of de realityserie nog verdergaat. Rob Goossens vertelde het in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Familie Gillis: massa is kassa: Nicol vindt Peter’s pet voor Afrika-reis ‘superdebiel’ Bekijk deze video » Peter Gillis zet souvenirverkopers af in Tanzania: 'Nee, jij hebt je kans gehad' (video) Bekijk deze video » Familie Gillis: massa is kassa: tirade Peter over hoe zoon ‘asociaal volk’ moet aanpakken Bekijk deze video » Relatie Peter Gillis en Nicol definitief over en uit? (De Telegraaf) Bekijk deze video »
TV :
Video: Peter Gillis en Nicol Kremer 'in goede harmonie' uit elkaar

Mishandeling
Hoewel de twee in hun programma Massa is Kassa de schone schijn ophielden, was het al enige tijd onrustig en kwam het tot een climax toen Peter Gillis in mei vorig jaar werd aangeklaagd wegens mishandeling. Hij zou zijn Nicol in de rug en neus hebben gebeten. Nu de twee uit elkaar zijn, is het ook de vraag of de realityserie nog verdergaat. Rob Goossens vertelde het in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's