Voorbeschouwing Juventus - Ajax: Italiaanse mannen roepen 'Forza Ajax!'

Voorbeschouwing Juventus - Ajax: Italiaanse mannen roepen 'Forza Ajax!'

Vanavond staat de Champions League-kraker Juventus - Ajax op het programma. De clubs strijden om een plek in de halve finale na het 1-1 gelijkspel in de Amsterdamse Johan Cruijff Arena van afgelopen woensdag. Wie gaat er door? Veel Italianen hopen op Ajax.

Bekijk de voorbeschouwing onderin dit artikel.

'Forza Ajax!'
Een rondgang door de straten van de Italiaanse stad Turijn resulteert in een aantal opvallende voorspellingen: oude Italiaanse mannetjes die 'Forza Ajax!' roepen en van mening zijn dat de Amsterdammers met 0-3 zullen winnen. Juventus is verre van de volksclub van Turijn; die eer gaat naar het kleinere Torino. 'De mensen vinden het helemaal niet erg als Juventus er uit wordt geknikkerd.'

Frenkie de Jong: ja of nee?
Het blijft onzeker of Frenkie de Jong mee kan doen in de wedstrijd. Hij viel afgelopen zaterdag uit tegen Excelsior, maar hij is zelf positief gestemd, en dus is trainer Erik ten Hag dat ook. 'Wat veel mensen vergeten is dat bij Bayern München-uit, één van de beste wedstrijden van Ajax van dit seizoen, Frenkie de Jong ook niet meedeed. Ze kunnen dus ook zonder hem.'

Juventus - Ajax is dinsdag 16 april om 21.00 uur te zien op Veronica. Na afloop is de samenvatting te zien op Gids.tv. Tegelijkertijd wordt ook FC Barcelona - Manchester United live op tv uitgezonden.

Voorbeschouwing Juventus - Ajax: Italiaanse mannen roepen 'Forza Ajax!' Vanavond staat de Champions League-kraker Juventus - Ajax op het programma. De clubs strijden om een plek in de halve finale na het 1-1 gelijkspel in de Amsterdamse Johan Cruijff Arena van afgelopen woensdag. Wie gaat er door? Veel Italianen hopen op Ajax. Bekijk de voorbeschouwing onderin dit artikel. Jan Boskamp: 'Ajax krijgt het stuk lastiger in de return' Bekijk deze video » 'Forza Ajax!'Een rondgang door de straten van de Italiaanse stad Turijn resulteert in een aantal opvallende voorspellingen: oude Italiaanse mannetjes die 'Forza Ajax!' roepen en van mening zijn dat de Amsterdammers met 0-3 zullen winnen. Juventus is verre van de volksclub van Turijn; die eer gaat naar het kleinere Torino. 'De mensen vinden het helemaal niet erg als Juventus er uit wordt geknikkerd.' Samenvatting Ajax - Excelsior Bekijk deze video » Frenkie de Jong: ja of nee?Het blijft onzeker of Frenkie de Jong mee kan doen in de wedstrijd. Hij viel afgelopen zaterdag uit tegen Excelsior, maar hij is zelf positief gestemd, en dus is trainer Erik ten Hag dat ook. 'Wat veel mensen vergeten is dat bij Bayern München-uit, één van de beste wedstrijden van Ajax van dit seizoen, Frenkie de Jong ook niet meedeed. Ze kunnen dus ook zonder hem.' Juventus - Ajax is dinsdag 16 april om 21.00 uur te zien op Veronica. Na afloop is de samenvatting te zien op Gids.tv. Tegelijkertijd wordt ook FC Barcelona - Manchester United live op tv uitgezonden.
Sport
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voorbeschouwing Juventus - Ajax: Italiaanse mannen roepen 'Forza Ajax!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.