Youp van 't Hek verbaasd over The Masked Singer: 'Wie ben jij dan?' (video)

Youp van 't Hek verbaasd over The Masked Singer: 'Wie ben jij dan?' (video)

Bij Van Duin op de Achterbank gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Youp van 't Hek verbaasd over <em>The Masked Singer</em>: 'Wie ben jij dan?' (video) Bij Van Duin op de Achterbank gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. André van Duin bracht Youp van 't Hek naar Koninklijk Theater Carré in zijn nieuwe programma Bij Van Duin op de Achterbank. Hoe ziet Youp het leven als toekomstig pensionado, wat hebben Laurel & Hardy hem geleerd en welke cabaretier ziet Youp als zijn opvolger? Dat en meer komt aan bod in een openhartig gesprek op de achterbank. Bij Van Duin op de Achterbank is vanaf 10 februari elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de Achterbank terugkijken bij Gids.tv. Youp van 't Hek in Jinek: 'Geen zin in deelname Boerderij van Dorst' (video) Bekijk deze video » André van Duin: 'In Bij Van Duin op de achterbank praat ik met andere komieken over humor' (Shownieuws) Bekijk deze video » Bij Van Duin op de achterbank: 'Er komt geen nieuwe Youp van 't Hek' Bekijk deze video »
TV :
Youp van 't Hek verbaasd over The Masked Singer: 'Wie ben jij dan?' (video)

André van Duin bracht Youp van 't Hek naar Koninklijk Theater Carré in zijn nieuwe programma Bij Van Duin op de Achterbank. Hoe ziet Youp het leven als toekomstig pensionado, wat hebben Laurel & Hardy hem geleerd en welke cabaretier ziet Youp als zijn opvolger? Dat en meer komt aan bod in een openhartig gesprek op de achterbank.

Bij Van Duin op de Achterbank is vanaf 10 februari elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de Achterbank terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV