Patrick Martens bezoekt de set van Baantjer

Patrick Martens bezoekt de set van Baantjer

Patrick Martens bezoekt de set van Baantjer De film Baantjer: het begin beleeft deze week zijn première. Acteurs Tygo Gernandt en Waldemar Torenstra gaan in de rolprent terug naar het moment dat inspecteur De Cock zijn carrière begon. Verslaggever Patrick Martens nam voor Koffietijd een kijkje achter de schermen en spreekt met Torenstra: "Het is heel grappig om Jurre de Cock met C-o-c-k te zeggen, dat ken je vooral van Piet Römer." Bekijk de beelden hierboven. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Waldemar Torenstra over Baantjer de Film Bekijk deze video » Filmpremière Baantjer het Begin Bekijk deze video »
TV

De film Baantjer: het begin beleeft deze week zijn première. Acteurs Tygo Gernandt en Waldemar Torenstra gaan in de rolprent terug naar het moment dat inspecteur De Cock zijn carrière begon. Verslaggever Patrick Martens nam voor Koffietijd een kijkje achter de schermen en spreekt met Torenstra: "Het is heel grappig om Jurre de Cock met C-o-c-k te zeggen, dat ken je vooral van Piet Römer." Bekijk de beelden hierboven.

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Patrick Martens bezoekt de set van Baantjer of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.