Kim-Lian van der Meij en Viktor Brand presenteren Helden door de Modder VIPS

Kim-Lian van der Meij en Viktor Brand presenteren Helden door de Modder VIPS

Dit najaar zullen Kim-Lian van der Meij en Viktor Brand het programma Helden door de Modder VIPS presenteren. Hierin worden BN'ers letterlijk door het slijk gehaald, want ze moeten een zware stormbaan afleggen door de modder.

Samen
De BN'ers die de lange stormbaan af zullen leggen hoeven dat in ieder geval niet alleen te doen. Bij het rennen, springen en klimmen zullen ze hulp krijgen van een goede vriend of vriendin, een professionele obstacle run-renner en fans.

Wie doen er mee?
Verschillende BN'ers met verschillende achtergronden zullen het deelnemersveld vullen. Zo doet radio-dj Wytze de Jager met zijn sidekick mee, hebben Danny en Natasja Froger zich aangemeld en durven acteurs Ferry Doedens en Pip Pellens het ook aan.

Kim-Lian van der Meij en Viktor Brand presenteren <em>Helden door de Modder VIPS</em> Dit najaar zullen Kim-Lian van der Meij en Viktor Brand het programma Helden door de Modder VIPS presenteren. Hierin worden BN'ers letterlijk door het slijk gehaald, want ze moeten een zware stormbaan afleggen door de modder. SamenDe BN'ers die de lange stormbaan af zullen leggen hoeven dat in ieder geval niet alleen te doen. Bij het rennen, springen en klimmen zullen ze hulp krijgen van een goede vriend of vriendin, een professionele obstacle run-renner en fans. Jan Smit en Kim Lian van der Meij zingen nieuwe single Jij bent daar Bekijk deze video » Wie doen er mee?Verschillende BN'ers met verschillende achtergronden zullen het deelnemersveld vullen. Zo doet radio-dj Wytze de Jager met zijn sidekick mee, hebben Danny en Natasja Froger zich aangemeld en durven acteurs Ferry Doedens en Pip Pellens het ook aan.
TV :
Kim-Lian van der Meij en Viktor Brand presenteren Helden door de Modder VIPS
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kim-Lian van der Meij en Viktor Brand presenteren Helden door de Modder VIPS of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV