Help, mijn man is klusser: John Williams verzint smoes als Jeroen onverwacht thuiskomt

Help, mijn man is klusser: John Williams verzint smoes als Jeroen onverwacht thuiskomt

In Help, mijn man is klusser! begint de aflevering altijd met John Williams die de bouwval laat zien waar (meestal) de vrouw in woont. Later gaan ze dan de man des huizes ‘verrassen’ met de hulp die wordt aangeboden. Maar de aftrap van het nieuwe seizoen krijgt gelijk een verrassende wending als Jeroen onverwacht thuiskomt, als Williams de rondleiding nog moet krijgen. Hij verzint een smoes en kletst wat over een en ander met Jeroen, en die geeft direct aan dat klussen niet echt zijn passie is.

Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hieronder.

Het nieuwe seizoen van Help, mijn man is klusser! is vanaf maandag 13 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Help, mijn man is klusser</em>: John Williams verzint smoes als Jeroen onverwacht thuiskomt In Help, mijn man is klusser! begint de aflevering altijd met John Williams die de bouwval laat zien waar (meestal) de vrouw in woont. Later gaan ze dan de man des huizes ‘verrassen’ met de hulp die wordt aangeboden. Maar de aftrap van het nieuwe seizoen krijgt gelijk een verrassende wending als Jeroen onverwacht thuiskomt, als Williams de rondleiding nog moet krijgen. Hij verzint een smoes en kletst wat over een en ander met Jeroen, en die geeft direct aan dat klussen niet echt zijn passie is. Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hieronder. Het nieuwe seizoen van Help, mijn man is klusser! is vanaf maandag 13 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Help, mijn man is klusser: John Williams verzint smoes als Jeroen onverwacht thuiskomt

Actuele video's

Meer actuele video's