Wie is de Mol?: fout in testvraag van de app, is Soy niet de Mol?

Wie is de Mol?: fout in testvraag van de app, is Soy niet de Mol?

De makers van Wie is de Mol? hebben een fout gemaakt met de testvraag van de app. De vraag voor de kijkers was namelijk als hoeveelste de Mol zijn of haar scherm te zien kreeg, maar de optie Soy (als derde) zit er niet tussen als antwoord. AVROTROS heeft laten weten dat het gaat om een fout, maar Max van den Broek van de Telegraaf denkt dat deze blunder niet had plaatsgevonden als Soy de Mol was geweest. “Ik denk als één antwoord wordt gecheckt of dat ertussen staat, dan is het wel die van de Mol.”

Bekijk de Telegraaf-video over Wie is de Mol? hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wie is de Mol?</em>: fout in testvraag van de app, is Soy niet de Mol? De makers van Wie is de Mol? hebben een fout gemaakt met de testvraag van de app. De vraag voor de kijkers was namelijk als hoeveelste de Mol zijn of haar scherm te zien kreeg, maar de optie Soy (als derde) zit er niet tussen als antwoord. AVROTROS heeft laten weten dat het gaat om een fout, maar Max van den Broek van de Telegraaf denkt dat deze blunder niet had plaatsgevonden als Soy de Mol was geweest. “Ik denk als één antwoord wordt gecheckt of dat ertussen staat, dan is het wel die van de Mol.” Bekijk de Telegraaf-video over Wie is de Mol? hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Wie is de Mol?: beschrijft de Mol zichzelf in opdracht met kerkgangers? Bekijk deze video » Wie is de Mol?: kandidaten mogen de kisten open maken, ''Eindelijk'' Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol?: fout in testvraag van de app, is Soy niet de Mol?

Actuele video's

Meer actuele video's