Nieuw seizoen Nachtdieren: ‘Alsof er hete messen in mijn ogen worden gestoken’

Nieuw seizoen Nachtdieren: ‘Alsof er hete messen in mijn ogen worden gestoken’

Maandag 13 februari 2023 om 17:32

Vanaf maandag zijn er weer nieuwe afleveringen te zien van het programma Nachtdieren. Raven van Dorst dwaalt in de nachtelijke uren door Nederland en komt heel wat nachtbrakers tegen. Zo brengt die een bezoek aan een parenclub, en vertelt een dame hoe ze altijd last krijgt van clusterhoofdpijnaanvallen als ze gaat slapen. En dat is niet niks, het voelt voor haar alsof er ‘hete messen’ in haar ogen worden gestoken…

Bekijk de eerste beelden van de nieuwe aflevering van Nachtdieren hieronder.

Het nieuwe seizoen van Nachtdieren is vanaf maandag 13 februari wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nachtdieren terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Nachtdieren</em>: ‘Alsof er hete messen in mijn ogen worden gestoken’ Vanaf maandag zijn er weer nieuwe afleveringen te zien van het programma Nachtdieren. Raven van Dorst dwaalt in de nachtelijke uren door Nederland en komt heel wat nachtbrakers tegen. Zo brengt die een bezoek aan een parenclub, en vertelt een dame hoe ze altijd last krijgt van clusterhoofdpijnaanvallen als ze gaat slapen. En dat is niet niks, het voelt voor haar alsof er ‘hete messen’ in haar ogen worden gestoken… Bekijk de eerste beelden van de nieuwe aflevering van Nachtdieren hieronder. Het nieuwe seizoen van Nachtdieren is vanaf maandag 13 februari wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nachtdieren terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's