Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending John Williams is vanaf maandag terug met een nieuw seizoen van Help, mijn man is klusser. In het veertiende seizoen van het populaire hulpprogramma zal Williams weer fungeren als de 'redder' van de vrouwen die het gewoon even niet meer weten. Alle fragmenten uit deze uitzending Help, mijn man is klusser: John Williams verzint smoes als Jeroen onverwacht thuiskomt Bekijk deze video » Heftige discussie in Help, mijn man is klusser tussen Ludie en Jeroen over een lampje en klusfaalangst Bekijk deze video » Verbluffend resultaat in Help, mijn man is klusser! en Ludie gelooft haar ogen niet: "Prachtig!" Bekijk deze video » Help, mijn man is klusser, een jaar later: John Williams gaat naar 'kattenhotel' van Henk en Alfiya Bekijk deze video » Eerste afleveringJohn Williams en de klussers uit zijn team zijn in de eerste aflevering in de badplaats Zandvoort, waar Ludy en Jeroen al twee jaar in een bouwval wonen. De kinderen hebben geen eigen kamer en het hele gezin leeft uit koffers. KlusfaalangstVolgens Ludy, de vrouw des huizers, heeft 'klusser' Jeroen last van klusfaalangst, waardoor hij eigenlijk bijna niet klust. Ze hoopt dat John Jeroen met zijn klusblokkade kan helpen. Gaat John dat lukken? En gaat Ludy ook de handen nog uit de mouwen steken?
Uitzending :
Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 13 February 2023 om 22:07

John Williams is vanaf maandag terug met een nieuw seizoen van Help, mijn man is klusser. In het veertiende seizoen van het populaire hulpprogramma zal Williams weer fungeren als de 'redder' van de vrouwen die het gewoon even niet meer weten.

Eerste aflevering
John Williams en de klussers uit zijn team zijn in de eerste aflevering in de badplaats Zandvoort, waar Ludy en Jeroen al twee jaar in een bouwval wonen. De kinderen hebben geen eigen kamer en het hele gezin leeft uit koffers.

Klusfaalangst
Volgens Ludy, de vrouw des huizers, heeft 'klusser' Jeroen last van klusfaalangst, waardoor hij eigenlijk bijna niet klust. Ze hoopt dat John Jeroen met zijn klusblokkade kan helpen. Gaat John dat lukken? En gaat Ludy ook de handen nog uit de mouwen steken?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Help, mijn man is klusser!

Actuele video's

Meer actuele video's