Arjen Lubach studeert liefdesbrief naar 'langstzittend premiertje' Mark Rutte (video)

Arjen Lubach studeert liefdesbrief naar 'langstzittend premiertje' Mark Rutte (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 13 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Dinsdag is het Valentijnsdag. Daarom stuurt Arjen Lubach romantische brieven naar mensen die dat verdienen óf naar mensen die jarig zijn, zoals Mark Rutte.

Lees verder onder de video.

Arjen Lubach studeert liefdesbrief naar 'langstzittend premiertje' Mark Rutte (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 13 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Dinsdag is het Valentijnsdag. Daarom stuurt Arjen Lubach romantische brieven naar mensen die dat verdienen óf naar mensen die jarig zijn, zoals Mark Rutte. Lees verder onder de video. BrievenArjen Lubach stuurt brieven naar Jaap van Dissel, Joe Biden en naar Vladimir Poetin. En dus naar Mark Rutte. Maar zijn meest persoonlijke is die naar hemzelf. 'Trek je maar niets aan van de mensen die het raar vinden dat je een Valentijnsbrief naar jezelf stuurt.' Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Arjen Lubach studeert liefdesbrief naar 'langstzittend premiertje' Mark Rutte (video)

Brieven
Arjen Lubach stuurt brieven naar Jaap van Dissel, Joe Biden en naar Vladimir Poetin. En dus naar Mark Rutte. Maar zijn meest persoonlijke is die naar hemzelf. 'Trek je maar niets aan van de mensen die het raar vinden dat je een Valentijnsbrief naar jezelf stuurt.'

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's