Married At First Sight: groepsdiner gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight: groepsdiner gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight: groepsdiner gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de veertiende aflevering van dit seizoen van Married at First Sight zullen de koppels met z'n allen samenkomen voor een speciaal groepsdiner. Ze komen tot de conclusie dat er één koppel mist: wat is er aan de hand? SevillaIntussen zet dat ene koppel, het reservekoppel Patricia en Stephan, hun avontuur in de Spaanse satd Sevilla gewoon voort. De heerlijke temperaturen en de prachtige terrassen brengt het beste in de romance naar boven. VerlatenDe stellen van het eerste uur worden door Carlo Boszhard ontvangen voor het groepsdiner. Iedereen is razend nieuwsgierig naar de status van de andere deelnemers. Ze weten nog niet dat een stel het experiment inmiddels al heeft verlaten: een pijnlijke mismatch voor de matchers. Bekijk ook Woensdag in Married At First Sight: Patricia rijdt over haar trouwjurk heen Bekijk deze video » Remco en Paula ervaren een belangrijk 'adrenalinemoment' in Married At First Sight Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight: groepsdiner gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 14 February 2023 om 22:06

In de veertiende aflevering van dit seizoen van Married at First Sight zullen de koppels met z'n allen samenkomen voor een speciaal groepsdiner. Ze komen tot de conclusie dat er één koppel mist: wat is er aan de hand?

Sevilla
Intussen zet dat ene koppel, het reservekoppel Patricia en Stephan, hun avontuur in de Spaanse satd Sevilla gewoon voort. De heerlijke temperaturen en de prachtige terrassen brengt het beste in de romance naar boven.

Verlaten
De stellen van het eerste uur worden door Carlo Boszhard ontvangen voor het groepsdiner. Iedereen is razend nieuwsgierig naar de status van de andere deelnemers. Ze weten nog niet dat een stel het experiment inmiddels al heeft verlaten: een pijnlijke mismatch voor de matchers.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's