Patricia in Married At First Sight: 'Als ik teveel drink dan doe ik dit'

Patricia in Married At First Sight: 'Als ik teveel drink dan doe ik dit'

Tuesday 14 February 2023 om 10:49

Dinsdagavond zien we in Married At First Sight dat Patricia en Stephan zijn aangekomen in Sevilla en daar lekker op onderzoek uit gaan. Of ze dat hand in hand gaan doen is nog even de vraag maar gezellig hebben ze het sowieso: 'Ik vind het wel leuk om samen met mijn man door de stad te lopen', aldus de kersverse bruid.

'Als ik teveel drink dan...'
Al wandelend komt het onderwerp op roken. Stephan blijkt in het verleden wel van een sigaretje te hebben gehouden en Patricia kan die verleiding soms nog altijd niet weerstaan: 'Als ik teveel drink dan pak ik er nog wel eens een.'

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

Patricia in <em>Married At First Sight</em>: 'Als ik teveel drink dan doe ik dit' Dinsdagavond zien we in Married At First Sight dat Patricia en Stephan zijn aangekomen in Sevilla en daar lekker op onderzoek uit gaan. Of ze dat hand in hand gaan doen is nog even de vraag maar gezellig hebben ze het sowieso: 'Ik vind het wel leuk om samen met mijn man door de stad te lopen', aldus de kersverse bruid. 'Als ik teveel drink dan...'Al wandelend komt het onderwerp op roken. Stephan blijkt in het verleden wel van een sigaretje te hebben gehouden en Patricia kan die verleiding soms nog altijd niet weerstaan: 'Als ik teveel drink dan pak ik er nog wel eens een.' Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: huwelijksfeest Stephan & Patricia wordt geskipt! Bekijk deze video » Woensdag in Married At First Sight: Patricia rijdt over haar trouwjurk heen Bekijk deze video » Martien Meiland: 'Montana woont tijdelijk bij ons' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Patricia in Married At First Sight: 'Als ik teveel drink dan doe ik dit'

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's