URK! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

URK! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

URK! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Komende dinsdag start het nieuwe seizoen van URK! op SBS6. Gerda en Klaas waren samen de laatste weken veel in het nieuws vanwege de geboorte van de kleine, maar we zien ook hoe het met de andere hoofdrolspelers staat. AntiekTeun Kapitein is officieel geen kapper en stylist meer, maar ontpopt zich steeds meer als antiekhandelaar. Hij haalt in deze aflevering samen met Greetje een oude commode op in België. Dat gaat, als je Teun Kapitein heet, natuurlijk eigenlijk alleen maar misgaan. VaderMathilde Keuter heeft een moeilijke knoop doorgehakt. De 25-jarige is na de geboorte van baby Jason niet meer bij de vader. Deze week ontmoet Mathildes oude liefde de kleine Jason. Bekijk ook Gerda en Klaas uit URK! delen nieuwe beelden dochtertje Maily: 'Zware reis geweest' (video) Bekijk deze video » Video: hond Gerda en Klaas (URK!) geeft pasgeboren Maily 'kusjes' Bekijk deze video » URK!: Gerda's dochtertje Maily krijgt bezoek van haar nichtje (foto) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Komende dinsdag start het nieuwe seizoen van URK! op SBS6. Gerda en Klaas waren samen de laatste weken veel in het nieuws vanwege de geboorte van de kleine, maar we zien ook hoe het met de andere hoofdrolspelers staat.

Antiek
Teun Kapitein is officieel geen kapper en stylist meer, maar ontpopt zich steeds meer als antiekhandelaar. Hij haalt in deze aflevering samen met Greetje een oude commode op in België. Dat gaat, als je Teun Kapitein heet, natuurlijk eigenlijk alleen maar misgaan.

Vader
Mathilde Keuter heeft een moeilijke knoop doorgehakt. De 25-jarige is na de geboorte van baby Jason niet meer bij de vader. Deze week ontmoet Mathildes oude liefde de kleine Jason.

Bekijk hier alle video's en artikelen van URK!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV