WAT!? Michael van der Plas op date met ex Peter Gillis, Nicol? (Shownieuws)

WAT!? Michael van der Plas op date met ex Peter Gillis, Nicol? (Shownieuws)

Wednesday 15 February 2023 om 09:10

Een bijzondere wending in de nieuwsstroom rondom de break-up van Peter Gillis en zijn Nicol. Niemand minder dan Michael van der Plas, vooral bekend als de ex-vriend van Samantha de Jong (Barbie), laat weten dat Nicol met hem wil daten.

'Drankje doen'
Daar staat de voormalige realityster in principe niet negatief tegenover: 'Misschien is het wel leuk om een keertje met haar een drankje te doen aan de bar. Zij doet reality, ik heb reality gedaan in het verleden.' Kan het ook wat worden op liefdesgebied? 'Nicolleke is misschien een hele lieve leuke meid maar het is niet het type vrouw waar ik op val.'

Het hele gesprek met Michael over Nicol zie je hieronder, in de video van Shownieuws

WAT!? Michael van der Plas op date met ex Peter Gillis, Nicol? (<em>Shownieuws</em>) Een bijzondere wending in de nieuwsstroom rondom de break-up van Peter Gillis en zijn Nicol. Niemand minder dan Michael van der Plas, vooral bekend als de ex-vriend van Samantha de Jong (Barbie), laat weten dat Nicol met hem wil daten. 'Drankje doen'Daar staat de voormalige realityster in principe niet negatief tegenover: 'Misschien is het wel leuk om een keertje met haar een drankje te doen aan de bar. Zij doet reality, ik heb reality gedaan in het verleden.' Kan het ook wat worden op liefdesgebied? 'Nicolleke is misschien een hele lieve leuke meid maar het is niet het type vrouw waar ik op val.' Het hele gesprek met Michael over Nicol zie je hieronder, in de video van Shownieuws Bekijk ook Peter Gillis over break-up: ''Ik zit in de rouw'' Bekijk deze video » 'Jinek is klaar, Eva heeft het opgegeven' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's