Erdogan staat onder druk tijdens De Avondshow met Arjen Lubach

Erdogan staat onder druk tijdens De Avondshow met Arjen Lubach

Tuesday 14 February 2023 om 23:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 13 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Waarom zijn er zo veel doden gevallen tijdens de aardbeving en wie zijn schuld is dat? In De Avondshow zocht Arjen Lubach het uit in de rubriek Causaal Journaal. Steeds meer mensen geven President Erdogan de schuld, wat kan Lubach hierover vertellen?

Erdogan staat onder druk tijdens <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 13 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Waarom zijn er zo veel doden gevallen tijdens de aardbeving en wie zijn schuld is dat? In De Avondshow zocht Arjen Lubach het uit in de rubriek Causaal Journaal. Steeds meer mensen geven President Erdogan de schuld, wat kan Lubach hierover vertellen? Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Erdogan staat onder druk tijdens De Avondshow met Arjen Lubach

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's