Giro555-actiedag voor Turkije & Syrië: bekijk de tussenstand (video)

Giro555-actiedag voor Turkije & Syrië: bekijk de tussenstand (video)

De landelijke actiedag van Giro555 om geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië is woensdagochtend van start gegaan met het onthullen van de tussenstand. De teller staat nu op 28.626.929 euro.

Kijk LIVE naar de Giro555-actiedag voor Turkije en Syrië

Belpanel
Diverse BN'ers zijn al druk aan het bellen en zullen dat de hele dag blijven doen. Onder anderen Anniko van Santen, de familie Gillis, Monica Geuze, Henny Huisman en Danny Froger zullen donateurs te woord gaan staan.

Bekijk de start van de Giro555-actie en de tussenstand hieronder, in de video van Hart van Nederland

<em>Giro555</em>-actiedag voor Turkije &amp; Syrië: bekijk de tussenstand (video) De landelijke actiedag van Giro555 om geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië is woensdagochtend van start gegaan met het onthullen van de tussenstand. De teller staat nu op 28.626.929 euro. Kijk LIVE naar de Giro555-actiedag voor Turkije en Syrië BelpanelDiverse BN'ers zijn al druk aan het bellen en zullen dat de hele dag blijven doen. Onder anderen Anniko van Santen, de familie Gillis, Monica Geuze, Henny Huisman en Danny Froger zullen donateurs te woord gaan staan. Bekijk de start van de Giro555-actie en de tussenstand hieronder, in de video van Hart van Nederland Bekijk ook Aangrijpend: Syrisch meisje zit vast na aardbeving en beschermt broertje (video) Bekijk deze video » Zie: Chantal Janzen presenteert de actiedag Giro555: 'Hartverwarmende acties morgen' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's