Seksuele voorlichting in De Avondshow met Arjen Lubach: anticonceptiepil voor mannen

Seksuele voorlichting in De Avondshow met Arjen Lubach: anticonceptiepil voor mannen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 15 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

In De Avondshow met Arjen Lubach geeft Lubach weer eens seksuele voorlichting. Deze keer vertelt hij van alles over anticonceptie, bijvoorbeeld hoe dit vroeger ging. Lubach legt uit wat de term ‘Douwe Bobben’ inhoudt, al is gebleken dat deze methode niet echt veilig is. En hij vertelt meer over de anticonceptiepil voor mannen.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Seksuele voorlichting in <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: anticonceptiepil voor mannen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 15 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In De Avondshow met Arjen Lubach geeft Lubach weer eens seksuele voorlichting. Deze keer vertelt hij van alles over anticonceptie, bijvoorbeeld hoe dit vroeger ging. Lubach legt uit wat de term ‘Douwe Bobben’ inhoudt, al is gebleken dat deze methode niet echt veilig is. En hij vertelt meer over de anticonceptiepil voor mannen. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Theo Maassen te gast bij De Avondshow, ''Ik heb een cadeautje voor jou'' Bekijk deze video » Erdogan staat onder druk tijdens De Avondshow met Arjen Lubach Bekijk deze video »
Talkshow :
Seksuele voorlichting in De Avondshow met Arjen Lubach: anticonceptiepil voor mannen

Actuele video's

Meer actuele video's