Jeangu Macrooy speelt Jezus in de nieuwe Nederlandse Jesus Christ Superstar musical (Op1)

Jeangu Macrooy speelt Jezus in de nieuwe Nederlandse Jesus Christ Superstar musical (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 15 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Albert Verlinde brengt de film 'Jesus Christ Superstar' naar Nederland en zanger Jeangu Macrooy is gevraagd in de musical Jezus te spelen. Bij Op1 vertellen de heren hoe dat zo gekomen is. Toeval bestaat niet, het heeft zo moeten zijn dat Jeangu op de juiste plek op het juiste moment was denkt hij. Op straat nadat Jeangu uit Tuschinski kwam, sprak regisseur Ivo van Hove hem aan onverwachts aan: "Wil je geen Jezus spelen?”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jeangu Macrooy</em> speelt Jezus in de nieuwe Nederlandse <em>Jesus Christ Superstar</em> musical (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 15 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Albert Verlinde brengt de film 'Jesus Christ Superstar' naar Nederland en zanger Jeangu Macrooy is gevraagd in de musical Jezus te spelen. Bij Op1 vertellen de heren hoe dat zo gekomen is. Toeval bestaat niet, het heeft zo moeten zijn dat Jeangu op de juiste plek op het juiste moment was denkt hij. Op straat nadat Jeangu uit Tuschinski kwam, sprak regisseur Ivo van Hove hem aan onverwachts aan: "Wil je geen Jezus spelen?” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jeangu Macrooy speelt Jezus in de nieuwe Nederlandse Jesus Christ Superstar musical (Op1)

Actuele video's

Meer actuele video's