Zaterdag 18 februari in Wie is de Mol?: wie wint een afspraak met de Mol?

Zaterdag 18 februari in Wie is de Mol?: wie wint een afspraak met de Mol?

In de aflevering van zaterdag 18 februari wordt het weer spannend in Wie is de Mol?, dat beloven de eerste beelden. We zien in een promo dat de laatste vijf kandidaten hoog de lucht ingaan en dat er jokers te winnen zijn. Worden deze eerlijk verdeeld of gaan de kandidaten voor zichzelf, dat is nog even een discussiepuntje. Verder kunnen de BN’ers deze keer iets unieks winnen, namelijk een afspraak met de Mol. Kunnen ze er zo achter komen wie deze saboteur nou is?

Bekijk video met beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Zaterdag 18 februari in <em>Wie is de Mol?</em>: wie wint een afspraak met de Mol? In de aflevering van zaterdag 18 februari wordt het weer spannend in Wie is de Mol?, dat beloven de eerste beelden. We zien in een promo dat de laatste vijf kandidaten hoog de lucht ingaan en dat er jokers te winnen zijn. Worden deze eerlijk verdeeld of gaan de kandidaten voor zichzelf, dat is nog even een discussiepuntje. Verder kunnen de BN’ers deze keer iets unieks winnen, namelijk een afspraak met de Mol. Kunnen ze er zo achter komen wie deze saboteur nou is? Bekijk video met beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Wie is de Mol? Arno Kantelberg vertelt het in RTL Boulevard Bekijk deze video » Wie is de Mol?: fout in testvraag van de app, is Soy niet de Mol? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's