Video: Noa Vahle laat 'illegale beelden' van Heleen van Royen zien in HLF8

Video: Noa Vahle laat 'illegale beelden' van Heleen van Royen zien in HLF8

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 17 februari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Noa Vahle nam in HLF8 het sportweekend met ons door, maar kon het niet laten om ook nog wat 'illegale beelden' uit te zenden van Heleen van Royen.

Lees verder onder de video.

Video: Noa Vahle laat 'illegale beelden' van Heleen van Royen zien in <em>HLF8</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 17 februari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Noa Vahle nam in HLF8 het sportweekend met ons door, maar kon het niet laten om ook nog wat 'illegale beelden' uit te zenden van Heleen van Royen. Lees verder onder de video. TennisHeleen van Royen blijkt namelijk een heel goed en tennis en het bewijs laat Noa Vahle graag zien in HLF8. Royen noemt het zelf eerder 'illegale beelden'. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tennis
Heleen van Royen blijkt namelijk een heel goed en tennis en het bewijs laat Noa Vahle graag zien in HLF8. Royen noemt het zelf eerder 'illegale beelden'.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV