Vuilnisophalers gaan week staken na carnaval in Limburg (Op1)

Vuilnisophalers gaan week staken na carnaval in Limburg (Op1)

Zaterdag 18 februari 2023 om 11:10

Staken direct na carnaval? "Dat is natuurlijk het moment om te staken" glundert Marieke Manschot van het FNV. "En dan nog zeven dag door", vervolgt ze. Dat is wat de vuilnisophalers in Limburg gaan doen. In Op1 legt ze uit waarom deze stakingen nodig zijn.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 17 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Vuilnisophalers</em> gaan week staken na <em>carnaval</em> in Limburg (<em>Op1</em>) Staken direct na carnaval? "Dat is natuurlijk het moment om te staken" glundert Marieke Manschot van het FNV. "En dan nog zeven dag door", vervolgt ze. Dat is wat de vuilnisophalers in Limburg gaan doen. In Op1 legt ze uit waarom deze stakingen nodig zijn. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 17 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook De Avondshow: 'Helga van Meur' over stankgolven in Utrecht door afvalstakingen (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Vuilnisophalers gaan week staken na carnaval in Limburg (Op1)

Actuele video's

Meer actuele video's