Addy van den Krommenacker wil genderneutrale uniformen voor KLM ontwerpen (Op1)

Addy van den Krommenacker wil genderneutrale uniformen voor KLM ontwerpen (Op1)

Het bericht over genderneutrale uniformen in het vliegtuig bij de KLM, zorgde voor de nodige ophef onder twitterend Nederland. Een stewardess in driedelig pak en een steward in rok, een dergelijk uniform wil Addy van den Krommenacker wel ontwerpen. In Op1 vertelt de modeontwerper over het bericht: “Ik las het en ik dacht ja dat is wel een mogelijkheid.”

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 17 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Addy van den Krommenacker</em> wil genderneutrale uniformen voor <em>KLM</em> ontwerpen (<em>Op1</em>) Het bericht over genderneutrale uniformen in het vliegtuig bij de KLM, zorgde voor de nodige ophef onder twitterend Nederland. Een stewardess in driedelig pak en een steward in rok, een dergelijk uniform wil Addy van den Krommenacker wel ontwerpen. In Op1 vertelt de modeontwerper over het bericht: “Ik las het en ik dacht ja dat is wel een mogelijkheid.” Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 17 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws op pad met: modeontwerper Addy van den Krommenacker in Uden Bekijk deze video » ZIEN: boze stewardess IndiGo pakte lastige passagier keihard aan (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Addy van den Krommenacker wil genderneutrale uniformen voor KLM ontwerpen (Op1)


Actuele video's

Meer actuele video's